En opplevelse for livet


ER DU MELLOM 15-25 ÅR? BLI MED OSS Å SEILE UNDER TSR 2015!

Bli med, ta utfordringen! Nå har du en enestående mulighet for å være med å seile med verdens største seilskuteregatta! Ingen forkunnskaper er nødvendig. Å være medseiler gir deg et eventyr av en utfordring som kan gi livet ditt helt nye perspektiver. Du får med deg en kjempeerfaring i ryggsekken og kanskje også mange nye vennskap? Medseilere jobber i team sammen med skutas faste besetning. Du knytter vennskapsbroer på tvers av alle etniske og kulturelle skillelinjer. Skutene reiser fra Kristiansand 28. juli. Noen skuter ønsker at medseilerne mønstrer på kvelden før, andre samme morgen som avreisen skjer. Alle skutene ankommer Aalborg 1. august og sannsynligvis vil alle medseilerne busses hjem 3.august. Endelig opplegg for hjemreise kommer senere.

For å delta er egenandelen 1.000 kroner – resten av kostnaden dekkes av sponsormidler som Næringsforeningen sørger for å finne. Vi skal både finne og finansiere 200 medseilere under neste års Tall Ships Races arrangement.

Ikke nøl – hiv deg rundt og bli med du også! Søk ved å fylle ut skjemaet til høyre i bildet.

 


 

Din bedrift kan bli en viktig støttespiller for positiv ungdom

TSR Kristiansand AS og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen søker bedrifter som vil være støttespillere i arbeidet med å gi ungdom mellom 15-25 år en uforglemmelig reise – på dypt vann. Har du noen i din bedrift som dette kan være et godt tilbud til, eller har dine ansatte barn som fortjener et slikt tilbud? Forkunnskaper er ikke nødvendig! Vi har også denne gangen en påmeldt skute som er tilrettelagt for ungdom med alle mulige fysiske funksjonshemminger.

 Vår utfordring til deg

Næringsforeningen har påtatt seg å skaffe og finansiere 200 medseilere til seilasen i 2015. De store seilskutene er helt avhengige av denne hjelpen for å kunne delta i seilasen. Turen som medseiler og transport hjem fra ankomsthavn koster 7.000 kroner og den enkelte må betale en egenandel på 1.000.

Vi ber derfor næringslivet om hjelp til å finansiere hver medseiler med 6.000 kroner.

Søknad om å være medseiler:

Navn (Påkrevet)

E-post (Påkrevet)

Født

Adresse

Telefon

Din melding

Skriv kode:
captcha