Førstereis

Førstereis

førstreis

Vi har mye å være stolte av i Kristiansand, blant annet kan vi skryte at vi har et av verdens største barnekor. Så mange som 270 seksåringer fra barnehagene i Kristiansand er med i koret «Førstereis». Repertoaret deres er stort; sjantier, kristiansandssanger og Tall Ships Hymnen. De opptrer alene eller sammen med Fullriggeren Sørlandets Shantykor. Sylvi Hjertvik er leder på Odderøya barnehage og har lederansvaret for dette fantastiske barnekoret. Sylvi er selve hjertet for at dette koret eksisterer og hun er til stor inspirasjon for driften av dette store barnekoret.

Koret har jevnlige øvelser og opptrer gjerne når de får en hyggelig henvendelse. Årets store koroppdrag er å delta på selveste åpningen av The Tall Ships Races, den 25. juli kl 16.00 på hovedscenen. Da skal alle de 270 barnehagebarna opptre sammen med Shantykoret, Helene Bøksle og Torstein Sødal. Bjørn Ole Rasch sørger for musikken.

Dette er bare nødt til å bli en stor opplevelse. Vi garanterer deg at det er verd å ta turen innom havna og få med seg selveste åpninga av folkefesten.