THE TALL SHIPS RACES 2015

EN HELT ENESTÅENDE BEGIVENHET

Sommeren 2015 kommer The Tall Ships Races tilbake til Kristiansand. Seilasen starter i Belfast 2. juli, går innom Ålesund og skutene er i Kristiansand 25-28 juli før de reiser videre til Aalborg.

Nok en gang skal vi få oppleve verdens mest spektakulære seilskuteseilas med opp mot 100 store og små seilskuter fra 20 – 30 land. Igjen skal havna i Kristiansand fylles med store hvite seilskuter, et hav av master, flagg og tauverk, kadetter i ulike uniformer fra hele verden, et kontinuerlig og variert kulturprogram og et yrende folkeliv. The Tall Ships Races forvandler rett og slett hele havneområdet i Kristiansand til en boltreplass for bedrifter som ønsker seg et annerledes arrangement for kunder eller ansatte.

SELSKAP PÅ DEKK

De fleste av de store seilskutene som legger til kai i 2015 tilbyr å leie 
ut skuta til dekkselskap ombord. Du kan få en eksklusiv rett til dekket 
på skuta på ettermiddagstid eller kveldstid med den servering du måtte ønske. Du og gjestene dine får dermed en enestående mulighet til å oppleve denne fantastiske maritime folkefesten fra orkesterplass. Du har også mulighet til å profilere bedriften ved at du kan dekorere skuta med bedriftens flagg og bannere.

Noen skuter har tilbud om catering, for andre vil vi gi deg tilbud fra restauranter i Kristiansand. Vi kan også formidle et variert tilbud på underholdning. Prisene for leie av dekket varierer i forhold til skutas størrelse og antall timer skuta leies for. Skutene har forskjellig størrelse og kapasitet fra 50 til over 400 gjester.

I 2010 grep 24 bedrifter og organisasjoner denne sjansen. Alle melder tilbake at dette var verd innsatsen og mange har allerede meldt fra om de ønsker å ha et nytt dekkselskap i 2015. Et selskap om bord på ei av de vakre seilskutene i 2015 blir garantert et minne for livet for alle som er så heldige å få delta.

Dekkselskap

VÅR UTFORDRING TIL DEG OG DIN BEDRIFT

For de store seilskutene er utleie av dekket til selskap en nødvendig inntektskilde. Jo flere dekkselskap vi klarer å formidle desto større blir flåtebesøket i 2015. Vi håper vi allerede sommeren 2014 kan sende melding til seilskutene om at det vil lønne seg å besøke Kristiansand sommeren 2015.

Anette Espegren har ansvar for både å ta mot bestillinger på dekkselskap og se til at de blir gjennomført på en god måte. Vi utfordrer deg derfor til å bestille dekkselskap allerede nå hos Anette.

Epost:  anette@hotelnorge.no

Telefon: 909 59 709